2017 - B&B Stille Rust

B&B Stille Rust - 2017

B&B Stille Rust, een toneelstuk van Werner van Branteghem, inspireerde ons om er ons jubileumstuk van te maken. En we moeten toegeven: het publiek heeft het gesmaakt.


Herinner je je nog waarover het ging? De begrafenisonderneming naast de B&B? En hoe er werd gezeuld met Wim (alias: het lijk)?


We moeten het toegeven: het was zeker één van onze betere stukken. Iedereen heeft zich ten volle ingezet om van dit stuk een leutig geheel te maken en ik meen, zelfs in alle bescheidenheid, te mogen zeggen dat we daar zeker in geslaagd zijn.


Zelfs Werner van Branteghem zelf, de schrijver van het stuk, heeft genoten van de wijze waarop we zijn stuk aangepakt hebben!


Van de drie debutanten die met dit stuk hun intrede deden bij onze toneelgroep (Hendrik Dendooven, Tabitha Dujardin en Stijn Dusselier) zijn er intussen twee bij ons gezelschap gebleven: Tabitha en Stijn. Niet te verwonderen uiteraard, gezien de hoge aaibaarheidsfactor die onze toneelgroep uitstraalt ;-)


We zijn dan ook heel blij dat blijkbaar meer en meer jonge mensen zich 'jeunen' bij ons, ouwe knarren! En meteen geeft dit ons hoop naar de toekomst van onze toneelgroep toe!


Nog even herinneren aan B&B Stille Rust? Geniet van een kleine greep uit de vele foto's!