Hannes - acteur

Hannes

Hannes Soubry (°1990) kwam onze rangen aanvullen in 2007. Vader Bernard was reeds lang betrokken bij de decorbouw en helpt sinds jaar en dag ook mee achter de bar. En ook moeder Lieve draagt reeds verschillende jaren haar steentje bij als tekstvolgster (= souffleuse).


Is het dan verwonderlijk dat Hannes vanuit onze toneelgroep ook die aantrekkingskracht gewaar werd? En als je er al wat aanleg voor hebt... dan is de stap ook vlug gezet, nietwaar?


Hannes startte in 2007 met de rol van Wouter in Jawadde Zerar, nam datzelfde jaar de taak van begeleider op zich bij Theater Lokaal en mocht het jaar daarna in De Roos van Casablanca onder de huid kruipen van mr. Suykerbuyck Jr.


De studies namen gedurende enkele jaren alle aandacht over, maar sinds 2015 staat Hannes er weer! Met zijn 28 jaar en een vlotte 1m90 is onze 'kleinen' nu reeds het chouchouke geworden van de ganse toneelgroep!


Moet het dan nog gezegd dat hij het typetje van Rudy Vanherberghe, de sympathieke cafébaas in En ze VRIJden nog lang en GEZELlig! in 2018 op prachtige wijze neerzette?


Leuk aspect: Hannes houdt ervan de 'vrolijke noot' tijdens de repetities te behouden (zelfs al gaat het soms eens niet zo vlotjes) en draagt daar dan ook zeker zijn steentje toe bij! Enthousiast is ie dus zeker!

Henk Vandevelde

B&B Stille Rust

2017

Rudy Vanherberghe

Vrijjgezellen...

2018

Sébastien Bouclé

Een terraske...?

2019

Jonathan De Weckere

D' 1ste viole

2020