2023 - In de Sakosj

In de Sakosj - 2023

Ter gelegenheid van ons dertig-jarig jubileum, en na bijna drie jaren waarin de gevolgen van 'de heilige Corona' zich behoorlijk lieten voelen, konden we eindelijk half 2022 toch weer beginnen uitkijken naar normale repetities én dito voorstellingen, die gepland worden begin 2023.


"In de sakosj!" speelt zich af in het centrum van Gullegem waar Oskar Talon zijn schoenmakerij "De Gulle Leest" uitbaat. Hij woont er samen met zijn moeder, maar als deze overlijdt besluit Oskar de eenzaamheid toch geen ál te grote tol te laten eisen en gaat hij op zoek naar een vrouw. Hij stapt in het huwelijksbootje met Liliane, maar dan blijkt plots dat deze een dochter heeft en dat zij er zelfs een verborgen agenda én een vrijer op na houdt... en eigenlijk vooral begerig uitkijkt naar het kapitaal én de woning van Oskar, méér dan naar zijn lijfelijke aanwezigheid.


Oskar komt dit uiteraard allemaal pas te weten ná zijn huwelijk en zit dus met de gebakken peren! Gelukkig heeft hij Godelieve als vaste klant en bedisselen ze samen een oplossing om de 'grootse plannen' van Liliane te dwarsbomen.


Of dit lukt, kan je in deze voorstelling ervaren. Ze slagen er in elk geval in om de hulp in te roepen van diverse vrienden en vriendinnen, die elk op hun eigen wijze hun steentje bijdragen.


Geïnteresseerd om deze voorstelling bij te wonen? Klik dan hier om je tickets te reserveren!