Tickets

Tickets

Zoals jullie konden lezen op de startpagina, zal je vanaf dit jaar op een andere wijze jullie tickets kunnen/moeten bestellen. We zijn namelijk overgestapt naar de 21ste eeuw (mochten jullie zich dit nog niet gerealiseerd hebben...), wat inhoudt dat de tickets voortaan enkel digitaal via een exclusief platform zullen kunnen worden besteld én meteen ook betaald.


Voor wie écht niet om kan met computer, en ook niemand heeft om zich daarbij te helpen, organiseren wij, op het ogenblik dat de verkoop digitaal van start gaat een "cash-dag" in de leskeuken van OC de Cerf te Gullegem. Daar kan je dan je tickets door iemand van ons laten reserveren en die dan ook ter plaatse meteen cash betalen.


Er is voortaan ook geen neerdakfoon meer ter beschikking. En het heeft dan ook geen zin meer om bij Danny Goemaere thuis aan te bellen om tickets te reserveren. Het reservatiesysteem doet dit volledig op eigen houtje, zonder dat iemand van ons hierbij betrokken wordt.


Tickets kosten vanaf dit jaar € 10,00 per persoon.

(Kansentarief met UiTPAS Zuidwest: € 2,00 > terugbetaling na voorleggen van UiTPAS aan de kassa.)


De ticketverkoop start digitaal op zaterdag 3 december 2022 om 10:00. Op dat ogenblik gaat ook de cash-dag van start in OC de Cerf, en loopt tot 12:00 's middags.


Wie tickets bestelde voor vrijdag 3 februari, zal er wel moeten rekening mee houden dat diezelfde avond ook de carnavalsactiviteit 'Boemel' doorgaat in Gullegem Centrum. Op onderstaand plannetje zien jullie welke zone (blauwe bolletjes) er verkeersvrij is die avond. We raden dus iedereen aan om OP TIJD te komen, zodat je vlot parkeerplaats kan vinden! Een verwittigd man is er twee waard... een verwittigde vrouw drie, naar 't schijnt!

Bij eventuele vragen of problemen, mail steeds naar:

tneerdak@gmail.com

<<< Het privacybeleid van onze toneelgroep kan je hier lezen.