Theater Lokaal - toneelwandelingen

Theater Lokaal

Toneelwandelingen Groot-Wevelgem

Theater Lokaal is een organisatie van de Culturele Raad van de gemeente Wevelgem. Zij presenteert de toeschouwer een (korte afstands-) wandeling tussen verschillende, soms opmerkelijke, locaties in de gemeente; de ene keer in Wevelgem, een andere keer in Moorsele of Gullegem, waar men telkens een stukje theater te zien krijgt, meestal rond één en hetzelfde thema. Nagenoeg alle amateur-toneelverenigingen van Groot-Wevelgem nemen hieraan deel. De laatste jaren worden 


Het laat de toeschouwer toe kennis te maken met de verschillende toneelverenigingen die de gemeente telt, en het laat tevens deze verenigingen toe een staaltje van hun kunnen weer te geven, die soms heel wat verschilt van de gebruikelijke grotere producties, die zij brengen in hun eigen vaste locaties.


Ook Toneelgroep 't Neerdak is steevast een deelnemer aan dit initiatief! En met genoegen stellen wij vast dat wij uitgegroeid zijn tot een volwaardig toneelgezelschap, dat elk jaar kan rekenen op een schare enthousiaste toeschouwers, zowel bij onze eigen productie in OC de Cerf, als bij onze deelname aan Theater Lokaal.


@ Lobke Maes, schepen van cultuur, en Lennert Deleu, vrijetijdsmedewerker: bedankt voor jullie medewerking!

Kies het gewenste jaartal, waarvan je de foto's wenst te bekijken:

 

2005 - 2006 - 2007 - 2008

 

2009 - 2010 - 2011 - 2012

 

2013 - 2014 - 2016 - 2018