Marthe & Robbe - actrice, acteur


Marthe & Robbe

Marthe en Robbe Nuyttens, respectievelijk dochter en zoon van onze bloedeigen Nathalie helpen reeds geruime jaren mee aan onze toneelvoorstellingen. Zij zijn trouwens sinds enkele jaren onze trouwe host en hostess bij de ingang van de zaal.

 

In 2016 kreeg de toneelmicrobe Marthe toch wel echt te pakken en wou ze héél graag eens meedoen. Broerlief werd eveneens voor de kar gespannen en het resultaat kon je zien in de Theaterwandeling van dit jaar: Theater Lokaal - "950 jaar Gullegem", waar ze te bewonderen waren als twee deugnieten van misdienaartjes! (zie foto hierboven).


Toen in 2020 Mia vrij onverwacht Christine moest vervangen, werd Mia als toneelmeester vervangen door Tabitha en Marthe; en dit duo deed dat verdorie opperbest!

 

Leuk aspect: Robbe en Marthe helpen maar al te graag thuis met hun mama bij het instuderen van haar tekst. En wat blijkt: soms kennen zij haar tekst eerder uit het hoofd dan zij! Zou bij een mens de leeftijd dan toch zijn tol eisen...? ;-)

 

Voor wie zich "vOnkrut vergoa nie!" herinnert... Fons Van Ryckeghem leest op een bepaald ogenblik zogezegde liefdesbrieven waarvan hij beweert ze ontvangen te hebben. De auteur van die brieven (want die zijn ook effectief écht geschreven geweest) was niemand minder dan... Marthe! Iets wat bij Bernard (die de rol van Fons speelde) zowaar een emotionele snaar raakte!

Robbe & Marthe, host en hostess

vOnkrut vergoa nie!

2016

Robbe & Marthe, host en hostess

Vrijgezellen...

2017

Marthe, toneelmeester

D' 1ste viole

2020

Robbe & Marthe,

host en hostess

Vrijgezellen...

2018